Onsdag kveld kunne butikksjef John Karlsen ved Coop Byggmix Svolvær løfte armene i været og ta imot hederen som Årets butikk 2016 i Coop Byggmix-kjeden.

Årets butikk 2016 tildeles den Byggmix-butikken i landet med best nøkkeltall for det siste hele driftsåret.

Butikksjefen

– Dette er en bekreftelse på den jobben vi gjør i butikken hver dag. Og dette gjør meg stolt på vegne av butikken og de ansatte, som alle har vært med å bygge opp butikken til det den er i dag, sier butikksjef John Karlsen til Lofotposten.

(Saken fortsetter under bildet)

 

Byggmix-kjeden

Kjeden teller i dag 60 butikker.

– Vi er en kjede i fortsatt vekst og med mange flotte resultater. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne dele ut heder hvert år til en vinner av tittelen «Årets butikk», sier kjededirektør Josef Gimsøy i Coop Norge.

Han sier at utviklingen og resultatene butikken i Svolvær kan vise til, er meget gode.

– Og de ansatte skal ha all ære for den jobben dem har lagt ned for å skape så en flott butikk for våre kunder, sier kjededirektør Josef Gimsøy i Coop Norge.

(Saken fortsetter under bildet)

 

Coop Nord

Coop Byggmix i Svolvær er en del av Coop Nord, etter fusjonen mellom Coop Lofoten og Coop Nord.

Coop Nord eies av 89.900 medlemmer i 22 kommuner i Troms, Lofoten og Ofoten i Nordland. Omsetningen i 2016 var på hele 3,2 milliarder kroner, og dette gjør Coop Nord til Norges femte største S-lag.

Enheten Coop Nord består av 50 dagligvarebutikker og fire byggevarebutikker, som samlet har 958 ansatte.

(Saken fortsetter under bildet)

 

Stolte

– Dette var kjempeartig. Tallenes tale er klare, og vi har jobbet for dette hele fjoråret, sier Arnhild Kristiansen hos Byggmix Svolvær. Også hennes kollega Torben Thomassen er stolt og sier at man ikke vil sove på sine laurbær. Dette forplikter, og man jobber hele dette året for å bli like bra.

Prisen ble overrakt John Karlsen på Coop Forum på Gardermoen, etter å ha blitt hentet fra rypejakt i Finnmark – på dagen!