Pågrepet etter politiaksjon

PÅGREPET: Mannen ble pågrepet etter en politiaksjon. Ill.foto:Kai Nikolaisen

PÅGREPET: Mannen ble pågrepet etter en politiaksjon. Ill.foto:Kai Nikolaisen

Artikkelen er over 5 år gammel

En person er siktet for trusler, innbrudd, tyveri og oppbevaring av narkotika. Han ble pågrepet i en politiaksjon.

DEL

Mandag morgen fikk politiet melding fra to svenske turister om at en person hadde knust et vindu i bilen deres som sto parkert på en campingplass i Flakstad.
–Da de oppdaget innbruddet gjorde de anskrik og gjerningspersonen stakk fra stedet. Ingen var borttatt fra bilen, opplyser lensmann Asbjørn Sjølie.

Framsatte trusler

Like etter det første innbruddet før politiet melding om nok et innbrudd og tyveri fra en bil i Flakstad.
-Eieren oppdaget innbruddet og da framsatte gjerningspersonene trusler overfor han. Deretter stakk de fra stedet, forteller lensmannen som ikke vil ut med hvilke type trusler som ble framsatt.

Pågrepet

Politiet rykket da ut med flere patruljer for å lete etter gjerningspersonene.
-Etter en stund pågrep vi en mann som er mistenkt for å ha befatning med denne saken. På stedet beslag vi også en mindre mengde narkotika av forskjellige typer. Han ble tatt med til avhør på lensmannskontoret.

Flere pågripelser

Han vil bli avhørt i løpet av mandag, sier Sjølie som ikke utelukker flere arrestasjoner i saken.
–Vi mistenker at flere er involvert i denne saken og er svært interessert i tips fra folk som kan ha sett noe. De bes ringe 02800, sier Sjølie.

Våpen, skjold og vester

–Vitner sier politiet bar våpen, skjold og skuddsikre vester?
-Med den generelle bevæpning så bærer politiet våpen hele tiden. Når det gjelder hvilken form for verneutstyr politiet bruker tas det en vurdering om hvilket utstyr som er nødvendig, sier lensmannen.
-Er dette folk som er kjent fra politiet fra tidligere?
-Ja.

Hytteinnbrudd

-Mandag fikk politiet melding om et hytteinnbrudd i Valberg. Det har skjedd mellom onsdag den 11.03 og lørdag den 14.03.15. Vi akkurat fått vite dette og har ikke fått vært ute på åstedet enda. Fornærmete vil anmelde forholdet i løpet av mandag, opplyser politioverbetjent Ketil Steira.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken