Gå til sidens hovedinnhold

Nok en festival avlyses grunnet koronapandemien

Artikkelen er over 1 år gammel

- Det er med stor skuffelse og sorg at vi ser oss nødt til å avlyse årets festival grunnet Covid-19 og restriksjonene som er pålagt arrangører i den forbindelse.

Det skriver Høllafæst i en pressemelding torsdag.

- Høllafæst har i alle sine 3 driftsår vært drevet på ren dugnad uten ansatte eller store administrative kostnader. Vi står nå midt i den største utfordringen vi har møtt så langt. Det er med fortvilelse vi nå ser at et helt års arbeid går i vasken og at en del økonomiske forpliktelser vedvarer på tross av avlyst festival. Vi er rett og slett ufattelig triste for at vi ikke får dele det som skulle bli tidenes Høllafæst med dere alle.

Festivalen takker publikum, frivillige, artister, samarbeidspartnere og leverandører for støtten de har mottatt igjennom tre år.

- Hølla består, og vi lover å komme sterkere tilbake. Vi gleder oss voldsomt til å møtes under hjellene i 2021! I mellomtiden håper vi at alle holder seg friske og at vi i 2021 kan feire lysere tider. Dersom du er en av de som har skaffet deg billett til Hølla 2020 håper vi at du tar vare på den og benytter den i 2021. Det vil også bli mulig å få billetten refundert. Vi sender ut e-post til alle som har kjøpt billett med nærmere informasjon, opplyser festivalstyret.

Kommentarer til denne saken