Allan med to nye år som fylkesleder for Frp

Allan Ellingsen fra Kabelvåg blir fortsatt leder i Nordland Frp.

Allan Ellingsen fra Kabelvåg blir fortsatt leder i Nordland Frp. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag ettermiddag ble nytt styre i Nordland Frp valgt, og Allan Ellingsen, opprinnelig fra Vågan, blir leder i to nye år.

DEL

Helgen 3. og 4. februar gjennomførte Nordland Frp sitt fylkesårsmøte i Bodø. Der var det over 70 delegater fra hele Nordland samlet, i tillegg til flere observatører og publikum. I tillegg gjestet fiskeriminister Per Sandberg årsmøtet.

Allan Ellingsen sier til Lofotposten at han ser frem til to nye år som fylkesleder, og er svært fornøyd med helgens årsmøte.

- Det har vært et konstruktivt og godt årsmøte, der vi har hatt gode politiske diskusjoner og gjort viktige vedtak som gjelder folk og næringsliv i fylket vårt. Det er vi selv som må ta styringa ved å jobbe knallhardt for det som er viktig for Nordland.

- Det går så det suser i hele fylket, langt bedre enn landsgjennomsnittet og pilene peker videre opp, da er det viktig at vi følger med, og sørger for at vi fortsatt er foran på politikkutformingen for vårt eget fylke, sier Ellingsen.

- Jeg er veldig glad for at årsmøtet valgte to nye og unge medlemmer i styret. Å ha Sofus Eriksen fra Kabelvåg med på styremøtene, blir bra. Sofus er en ryddig og dyktig mann som jeg er glad for takket ja til fylkesstyret.


Nordland Frp hadde årsmøte sist helg i Bodø.

Nordland Frp hadde årsmøte sist helg i Bodø. Foto:


- Den andre nykommeren i styret er Kassandra Petsas, som er leder i Fauske Frp. Hun ble innvalgt som organisatorisk nestleder i fylkesstyret, sier Ellingsen.

Her er det nye styret:

Leder: Allan Ellingsen

Politisk nestleder: Dagfinn Olsen

Organisatorisk nestleder: Kassandra Petsas

Medlem: Anneke Schjerven, Bjørn Terje Nilssen, Kolbjørn Blix, Daniel Reinholdtsen

Varamedlemmer: Thrond Gjelseth, Sofus Eriksen, Marit Stemland og Ronny Sandøy

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken