Dugnadsgjengen får takk fra direktøren - og en god slump penger!

FIKSER: Lene Henningsen og Britt June Walle Hansen i Gravdal Opp og Fram får sammen med alle bidragsytere takk fra sykehusdirektøren etter innsatsen med sykehushagen.

FIKSER: Lene Henningsen og Britt June Walle Hansen i Gravdal Opp og Fram får sammen med alle bidragsytere takk fra sykehusdirektøren etter innsatsen med sykehushagen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tusen takk til «Gravdal Opp og Fram»! Nordlandssykehuset ved direktør Paul Martin Strand vil rette en stor takk til dugnadsgjengen i Gravdal Opp og Fram, for stor innsats med rydding av parken utenfor sykehuset på Gravdal.

DEL

Gravdal Opp og Fram satte i høst i gang en aksjon for å få sykehushagen på stell igjen.

De har rensket opp, plantet løker som vil dukke opp til våren - og de har startet en kronerulling for å få inn penger til å gjøre hagen til et hyggelig sted å passere eller oppholde seg i.

Nå takker direktør ved Nordlandssykehuset, Paul Strand, dugnadsgjengen.

– Det er fantastisk å se for en forvandling uteområdet har fått etter at dere har vært i sving. Strengt tatt er dette noe vi selv skulle tatt hånd om, men våre driftsmidler har måttet gå til andre oppgaver. Likevel: - Vi ønsker å bidra med 15.000,- til arbeidet som Gravdal Opp og Fram gjør utenfor sykehuset. Dette som en takk og et bidrag til det videre arbeid. Vi skal også i fortsettelsen bidra med praktisk arbeid og utstyr så langt som mulig, sier direktør Strand i ei pressemelding torsdag.

Du kan bidra med penger til kontonummer 4589.17.66371

Kronerulling til sykehusparken: – Vi har passert 30.000, men trenger mer

Artikkeltags