– Vi hentet to gull, én sølv og en bronsemedalje hjem til Nord-Norge. Det er vi utrolig godt fornøyd med. Ekstra artig var det å kapre gull i det som de fleste i bransjen anser som den mest prestisjefylte kategorien, nemlig pinnekjøtt, sier markedssjef Kenneth Kuraas i en pressemelding.

NM i kjøttprodukter arrangeres av Kjøtt- og fjærfebransjens Landsforbund, og gikk av stabelen på Sentralen i Oslo i midten av november. I konkurransen deltar rundt 500 produkter fra over 60 kjøttprodusenter hvert eneste år.

– Mange av de vi konkurrerer mot er rene nisjeprodusenter som kun driver med pinnekjøtt. Noen av disse produserer kanskje ikke mer enn 500 kilo i året som de legger ned store mengder arbeid i å få perfekt, mens vi som fullsortimentsprodusent kan produserer 500 kilo pinnekjøtt i timen når det står på som verst. Det sier seg selv at det blir en tøff konkurranse, men vi slo dem, sier Kuraas.

Narvik-selskapet fikk også gull for lys lapskaus i kategorien ferdigrett, sølvmedalje for lutefiskbacon og bronse for sin ferdigstekte ribbe.

– Vi har lenge solgt mye lys lapskaus, men nylig oppgraderte vi den med større og flere kjøtt- og grønnsakbiter, mere smak og i nye bøtter. At dette endte i gull tar vi som en bekreftelse på at vi har flinke og lidenskapelige fagfolk, sier Kuraas.

– Jeg sender en stor honnør til alle våre ansatte som står på både dag og natt for å produsere kvalitetsvarer. De presterer på et skyhøyt nivå hver eneste dag. Nok en gang har vi vist at teamet vårt leverer til gull.