(Nordlys)

De fleste drømmer kanskje om å vinne i Lotto eller på Flax-lodd en eller annen gang i livet. De færreste våger nok å tenke at de kan vinne to ganger. Nettopp det skjedde med tromsøbosatte Marius Kalvik (22) – og det i løpet av få måneders tid.

I oktober i fjor kjøpte Kalvik to Flax-lodd, noe han gjør hver lønningsdag. Kalvik skrapte fram tre like symboler på ett av Bilflax-loddene, og ble den heldige vinneren av en splitter ny hybridbil. Det skriver Norsk Tipping på sine nettsider.

I går skjedde det igjen. Denne gangen skrapte Kalvik fram én million kroner.

– Jeg ble litt skjelven, sier han til Nordlys og smiler.

22-åringen sier det var like morsomt å vinne nå som første gang.

– Familien min ble veldig fornøyd. I dag føles det veldig godt og artig, jeg hadde ikke trodd jeg kom til å vinne igjen.

Skal fortsette å skrape

– Skal du slutte i jobben, nå som du både er bileier og millionær?

– Nei, det kommer jeg aldri til å gjøre. Jeg trives så godt i jobben min som tømrer. Livet mitt vil nok ikke bli noe særlig annerledes fremover, sier han.

22-åringen velger å bruke premien på fornuftig vis. Han sier at pengene hovedsakelig skal gå til å komme seg inn på boligmarkedet.

– Det blir en fin egenkapital, og det er veldig bra å få kjøpt egen bolig allerede som 22-åring. Jeg er fra Narvik, så vi får se om det blir til at jeg kjøper bolig der eller i Tromsø. Også blir det kanskje en ferietur til varmere strøk.

Tror du 22-åringen er ferdig med å kjøpe skrapelodd nå som han har vunnet to ganger? Da må du tro om igjen.

– Tiden får vise om jeg vinner en tredje gang. Alt er visst mulig, sier han og smiler.

22-åringen sier at han ikke har hatt noe særlig vinnerlykke tidligere i livet.