Mor og datter fra Troms spilte begge på bestemors lottorekke. Da Norsk Tipping ringte, trillet tårene

JUBLET: Jannike Marie Stenvold (t.h.) sammen med mannen kan nå endelig kjøpe seg hus.

JUBLET: Jannike Marie Stenvold (t.h.) sammen med mannen kan nå endelig kjøpe seg hus. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Mor og datter fra Troms fikk syv rette - og hver sin milliongevinst!

DEL

Lørdag 14. oktober går inn i historiebøken. Fem personer delte Lotto-potten, og to av dem er mor og datter. Det skriver Nordlys.

Datter Jannike Marie Stenvold og mor Solgunn Elisabeth Kristoffersen vant over 2,9 millioner kroner hver seg denne lørdagen, det skriver Norsk Tipping på side hjemmesier.

- Er dette seriøst? Det er den beste nyheten jeg noen gang har fått. Jeg har seks barn, og vi bor i en liten leilighet med to soverom. Nå blir det hus, sa Jannike Marie Stenvold (35) og jublet da Norsk Tipping ringte. 

- Jeg er helt skjelven og går bare rundt meg sjøl. Dette har jeg drømt om i mange år! 

Den neste som skulle være så heldig å få telefonen fra Hamar denne kvelden, var Solgunn Elisabeth Kristoffersen. Hun hadde allerede snakket med datteren sin, og var helt på gråten da Norsk Tipping ringte.

- Datteren min ringte meg nettopp og sa at hvis jeg også hadde spilt bestemor sin Lotto-kupong i kveld så hadde jeg vunnet over 2,9 millioner. Jeg hadde jo aldri trodd at jeg skulle bli millionær. I tillegg at jeg og datteren ble det samme dag. Nei, jeg er helt målløs. Tårene bare triller her, forteller moren.

Kristoffersen planlegger nå å ta seg en ferie.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken