Motorsport fra Lofoten i beste sendetid på Nrk

Produksjon: Mellom 20 og 25 personer var på plass under innspillinga på Svolvær lufthavn. De fleste er folk fra NRK, men folk fra Lofoten er også leid inn for å hjelpe til.

Produksjon: Mellom 20 og 25 personer var på plass under innspillinga på Svolvær lufthavn. De fleste er folk fra NRK, men folk fra Lofoten er også leid inn for å hjelpe til. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Liker du Lofoten og motorsport kan du plassere deg i godstolen foran TV-apparatet førstkommende onsdag. Da sendes NRKs motorprogram «Sjette gir» som ble spilt inn i fjor. Denne gang dreier det seg om Lofoten som arena – dragrace på flyplassen i Svolvær, konkurranse på kaia i Storeidøya utenfor Leknes og finale på isbanen på Evjen.

– Det er all mulig grunn til å få med seg denne godbiten på TV. Vi i NMK Lofoten Motorsport Klubb var behjelpelig på alle mulige måter da NRK var her sist vinter. Vi klargjorde arenaene – egen trasé på Evjen blant annet, vi stilte biler og hengere til disposisjon, og var for øvrig tilgjengelige for hva det måtte være av hjelp for å få sluttresultatet til å bli så godt som det til slutt ble, forteller Tom Arne Utne som er nestleder i NMK Lofoten Motorsport Klubb.

Dersom seerresponsen på «Sjette gir» blir god, er det sjanser for en ny runde «Sjette gir» og TV-motorstoff fra Lofoten. Også da med Evjen, Lofoten Motorsport Senter og NMK Lofoten Motorsport klubb i sentrum av begivenhetene.

– NRK-teamet syntes at nettopp Lofoten var den fineste plassen å filme på av de stedene som var aktuelle å velge mellom i 2018 når det gjelder denne biten av serien «Sjette gir», avslutter nestlederen i NMK Lofoten Motorsport Klubb.

Les også: Kjørte dragrace på flyplassen

Les også: På glattisen på Evjen igjen om ikke lenge

Artikkeltags