Gå til sidens hovedinnhold

Ny artist klar for Høllafæst: - En av de aller største rapperne i Norge

Artikkelen er over 1 år gammel

Høllafæst er klar med sitt andre artistslipp foran sommerens festival.

Fra før er det klart at Highasakite spiller på Høllafæst 2020. Høllafæst arrangeres 22. og 23. juli i sommer.

Nå slipper festivalen rapperen Kamelen fra Bergen.

- Kamelen er klar for Høllafæst! Han selger ut store konsertlokaler over hele landet, og hadde i fjor en av de feteste konsertene på selveste Stavernfestivalen, skriver festivalen på Facebook.

De lover stemning når artisten fra Bergen går på scenen.

- Den tidvis kontroversielle gladlaksen fra Bergen er stemningsgarantist, og kan lokke med en rekke hits som «Klubbkamel», «Vil Ba Vekk» og «Beng Beng Beng». Vi gleder oss stort!

Festivalsjef Petter Erlbeck sier i en pressemelding fredag at det ligger an til stort trykk på festivalområdet på Kuba.

- Vi er voldsomt begeistret for dette. Kamelen har definitivt befestet som en av de aller største rapperne i Norge. Han byr på en voldsom energi på scenen som ofte resulterer i heftige moshpits blant publikum, sier han.

I fjor hadde Høllafæst rapperen Pasha og Kjartan Lauritzen på scenen. Kamelen sikrer også i år rap og hip-hop for festivaldeltakerne.

- Rap er per dags dato den største sjangeren innen popmusikk med god margin, noe vi selvfølgelig tar høyde for når vi setter sammen årets festivalprogram.

Festivalen er ellers godt i rute. Det er også ventet ytterligere to artistslipp før det ordinære billettsalget åpner neste uke.

- På slutten av 2019 la vi ut to runder med forhåndssalg av festivalpass. Disse ble revet bort med en gang, noe som gjør at vi er veldig spent nå før vi slipper de resterende festivalpassene. Onsdag 15. januar åpnes billettlukene igjen for siste gang, og i forkant lanserer vi tre artister inklusive Kamelen, sier festvialsjefen.

Kommentarer til denne saken