Nytt gatelysanlegg i Digermulen snart komplett

Daglig leder Arvid Strand i Fr. Wangsvik sier man nesten har sluttført gatelysanlegget langs Fv868 i Digermulen.

Daglig leder Arvid Strand i Fr. Wangsvik sier man nesten har sluttført gatelysanlegget langs Fv868 i Digermulen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

- Vi har nå nærmest sluttført montasjen av et nytt gatelysanlegg i Digermulen, kan daglig leder Arvid Strand i Fr. Wangsvik fortelle.

DEL

På samme måte som firmaet i fjor monterte et nytt gatelysanlegg i samarbeid med Vågan kommune i Vestpollen, så har Fr. Wangsvik i høst montert opp lysarmaturer og strukket ledning og montert annet teknisk utstyr for å gjøre veien (Fv868) gjennom bygda i Austre Vågan tryggere å bruke for alle typer trafikanter nå i høstmørket.

Kommunen monterte selv opp stolpene på samme måte som i Vestpollen langs E10, mens det videre arbeidet har elektrofirmaet fra Svolvær stått for i høst langs Fv868 i Digermulen, også der på vegne av kommunen som oppdragsgiver.

– Vi har ennå litt igjen før det er komplett, da Lofotkraft skal godkjenne styreskap, tilkobling og sikring av anlegget. Dette siste kommer også på plass i høst.

– Men for at folk i Digermulen skal ha gatelys nå i mørketiden, har anlegget en midlertidig strømtilkobling, som vil bli erstattet av en permanent løsning straks godkjenningen fra Lofotkraft foreligger, sier Strand.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken