Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk hvilke tall du bør unngå

Artikkelen er over 6 år gammel

I kveld kan du vinne 40 millioner kroner.

[Bergensavisen]  Hver uke siden 1993 har det blitt trukket ut seks vinnertall i Viking Lotto. Norsk Tipping har statistikk som viser hvilke lottokuler som har vært oftest med i vinnerkombinasjonene.

Der går det fram at det er stor forskjell på tallene som er blitt trukket ut flest og færrest ganger.

I bunn og grunn skal det være like stor sjanse for at hvilket som helst tall blir trukket ut. Likevel er det noen tall som ennå ikke har blitt trukket ut i 2015!

Tallet 1, 15 og 44 har så langt ikke rullet ut av Viking Lotto-maskinen.

Tallet 15 er historisk sett også et av tallene som færrest ganger har vært trukket ut. Det har kun vært trukket ut 124 ganger siden 1993. Det er bare to tall som har kommet ut færre ganger fra Viking Lotto-maskinen.

Tallet 10 og 33 har begge blitt trukket ut 123 ganger siden spillet kom til Norge. Til sammenligning har tallet 2 vært trukket ut 180 ganger.

Det er gått fem uker siden lykketallspotten ble utbetalt, og VikingLotto-potten har virkelig begynt å vokse seg stor.

Denne uken kan du vinne 40 millioner kroner.

Dersom du skal ha mulighet til å vinne 40 millioner kroner alene, må du være den eneste som har seks rette på kupongen og lykketallet må være med i vinnerrekken.

Vi har sjekket hvilke tall som det kan lønne seg å ha med på kupongen.

Det er tre tall som har vært trukket ut flest ganger så langt i år. 2, 25 og 33 har alle vært trukket ut elleve ganger hittil i 2015.

Tallet 2 troner også på toppen historisk sett. I løpet av Viking Lottos historie har 2-tallet blitt trukket ut 226 ganger (inkluderer både hovedtall og tilleggstall).

Kommentarer til denne saken