Bryllupet skulle egentlig ta sted allerede i januar, men på grunn av restriksjoner, ble det bestemt en ny dato i juli. Ole Petter og kona skulle gi hverandre sitt ja den 29. juli.

– Jeg prøvde på dressen uka før, og det gikk helt fint. Da tenkte jeg at det ikke var vitsen å prøve skjorta, forteller han.

– Dagen før bryllupet lå jeg og sønnen hos foreldrene mine. Morgenen etter hadde vi veldig god tid. Vi spiste god frokost og koste oss sammen. Så skulle jeg begynne å kle på meg alt. Det gikk ikke helt som planlagt, ler Edvardsen.

Måtte på handletur rett før vielsen

– Skjorta passet plutselig ikke. Pappa måtte komme og hjelpe meg å kneppe igjen, det var helt umulig. Så tilbød han seg å låne meg en av skjortene hans, men da måtte jeg ha slips og det matchet ikke med forloverne. Da kjente jeg panikken komme, forklarer daværende brudgommen.

Så måtte Ole Petter på handletur. Et kvarter før han skulle møte opp i kirka.

– Jeg ringte Tom René Reppe på Zicco mens vi kjørte til Leknes. Jeg måtte ha en ny skjorte, og det fort. Så fant Tom René kvitteringen min og lokaliserte samme skjorta i en annen størrelse.

– Da jeg kom fram til Zicco, sprang jeg inn på prøverommet og tok på meg den nye skjorta før jeg sprang ut igjen. Det skulle vise seg at jeg hadde det så travelt at jeg løp fra alle eiendelene mine, så de ansatte der måtte løpe etter meg igjen, ler Ole Petter.

Fire minutter igjen av tiden

Med fire minutter igjen av tiden, kom Edvardsen seg fram til lokasjonen.

– Jeg var veldig stresset og jeg er ikke en stresset person. Det gikk ikke helt som planlagt. Selve bryllupet derimot var veldig bra. Det var god mat, masse fine mennesker, fine taler og fin brud ikke minst.

I etterkant av bryllupet tok Edvardsen seg tiden til å hylle Zicco-ansatte på Facebook.

– Jeg vil få framsnakke han Tom René på Zicco Leknes! Han reddet meg fra en kjempekrise på den store dagen min, da jeg og min kone skulle gifte oss. Takk for super service, skriver Ole Petter.

– Hva har du lært av denne hendelsen?

– Prøv skjorta! Det kan være «krympedyr» i skapet ditt, spøker han.