Ole-Petter og Kiwi gir pengestøtte til bowlingen: – Jeg vil oppfordre andre om å støtte de lokale tilbudene vi har

STØTTTE: Ole-Petter Tandstein og Kiwi Svolvær  gir 10.000 kroner til Svolvær Bowlingsenter. Jim Tore Oshaug Jakobsen og Bowlingsenteret er takknemlige for støtten.

STØTTTE: Ole-Petter Tandstein og Kiwi Svolvær gir 10.000 kroner til Svolvær Bowlingsenter. Jim Tore Oshaug Jakobsen og Bowlingsenteret er takknemlige for støtten. Foto:

Kiwi Svolvær sentrum gir 10.000 kroner for å redde Svolvær Bowlingsenter.

DEL

– Dette er et bra tilbud for befolkningen. Jeg ønsker at de skal fortsette og at de skal få lokalet opp å gå igjen, sier kjøpmann ved Kiwi Svolvær sentrum, Ole-Petter Tandstein.

Jim Tore Oshaug Jakobsen og Mareno Arntsen ved Svolvær Bowlingsenter er takknemlige for støtten.

– Dette er helt fantastisk. Det gir et lite håp. Vi har under ti dager på å redde bowlingen. Dersom beløpet ikke er inne da, stenger vi, sier daglig leder Mareno Arntsen.

Svolvær bowlingsenter AS stengte dørene i januar, etter at skadedyr hadde dratt med seg fisk og laget bol under bowlingbanene. Nå står regningene i kø. Svolvær bowlingsenter la forrige uke ut en spleis for å få inn nok penger til å redde bowlingen.

– Det er penger som må til for å redde oss. Vi må få stilnet kreditorene, de vil jo ha pengene sine, fortalte Arntsen til Lofotposten tidligere i april.

Onsdag ettermiddag er det kommet inn i underkant av 27.000 kroner på spleisen. I tillegg kommer 10.000 kroner fra Kiwi Svolvær sentrum.

– Da jeg så spleisen bestemte jeg meg for å bidra. De har havnet i et leit dilemma. Jeg vil at de skal fortsette. Dette er et bra tilbud, sier Tandstein og legger til:

– Jeg vil oppfordre andre om å støtte de lokale tilbudene vi har.

Les også: Slik ser bowlinghallen ut nå: – Det er penger som må til for å redde oss

Pengene gis av Kiwi Svolvær sentrum gjennom bedriftsselskapet Optimat AS som Tandsten eier.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken