Gå til sidens hovedinnhold

Ønsker bobilcamp på Vorsetøya fram til 2025

Artikkelen er over 2 år gammel

Cetho Eiendom AS ber Vågan kommune om forlengelse av dispensasjonen de har fått for sin bobilcamping.

I hovedutvalget for næring-, plan og utvikling (NPU) ble det gitt dispensasjon for etablering av bobilcamp på Vorsetøya til 4. april 2021.

- Vi opplever at det er en betydelig etterspørsel for en bobilcamping i Svolvær og at det er et ønske fra Vågan kommune å kunne tilby et slikt tilbud. De fleste som besøker vår bobilcamping benytter seg av de tilbud som Svolvær by har innen handel, restauranter og kultur og den bidrar derfor positivt til den lokale handelsnæringen, skriver styreleder Erik Drechsler i et brev til kommunen.

- I forbindelse med flyttingen av bobilcampingen i 2018 ble det gjort betydelige investeringer i det tekniske anlegget. Fra vår side er det ønskelig å investere ytterligere i en forskjønnelse av området med grøntareal, lys og fortau, samt skjerming mot boligene og oppgradering av service- hus/anlegg, legger han til.

- For å kunne forsvare en ytterligere investering og siden avklaringen rundt plassering av fremtidig bobilcamping på Risøyene lar vente på seg, ber vi om å få forlenge dagens dispensasjon frem til 01.10.2025.

Kommentarer til denne saken