På håndballskole med Leknes HK: - Lærerikt og veldig artig

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

- Vi lærer mye nytt, og har det veldig gøy sammen! Smiler Thea Sofie Martinsen (8), Johanne Solbakk Nerbøvik (9) og Hermine Einarsen (8).

DEL

De tre jentene tok seg tid til en prat med Lofotposten i en av pausene.

- Vet du at alt er sponset av Rema 1000!?, lød det fra Thea Sofie.

Ja, vi hadde vel hørt nyss om det, derav navnet på den populære håndballskolen.

- Frukt, lunsj – pølser med brød i dag – og dessert!, følger Johanne på.

- Desserten i går var vafler!, melder Hermine.

Nærmest i kor forteller trioen om flinke og kjempehyggelige instruktører som lærer dem en masse nytt på en artig måte. Synd at håndballskolen varer bare tre dager.

Johanne spiller ikke håndball til daglig, det gjør Johanne og Hermine.

- Jeg skal begynne på håndball, det er bare kjempegøy!, bedyrer Johanne.

Viktig rekruttering

- Ja, rekruttering er viktig. En håndballskole som denne er medvirkende til det. Ha det gøy, lære noe, det sosiale, felles lunsj er viktig innhold i de tre dagene håndballskolen varer. Stor takk til alle som stiller opp som deltakere, instruktører og på kjøkkenet, sier Karoline Magnussen, leder i Leknes Håndballklubb, håndballspiller og instruktør.

- Ja, det er veldig viktig at guttene og jentene trives, da fortsetter de med håndball. Vi gjør vårt aller beste for at de tre dagene skal bli både lærerike, artige og sosiale, sier Christian Karlsen, leder i arrangørstaben.

- Ros til mange, mange som drar lasset sammen, smiler Elisabeth Holand som styrer kjøkkenet.

50 ble til 60

I utgangspunktet dreide det seg om 50 plasser på håndballskolen, men pågangen var så stor at taket ble hevet til 60 gutter og jenter i alderen 6-12 år.

- Vi må vente litt med å ta fellesbildet, for de aller minste er ute og leker litt, de må ha litt frisk luft innimellom, smiler Karoline Magnussen.

Skjønner.

- Kan du skrive at fotballskole er artigere enn vanlig skole, selv om vanlig skole også er gøy, lurer en liten pjokk på.

Han vil ikke ha bilde og navn i avisen.

Ja visst kan vi skrive det.

Lofotposten forlater Lekneshallen med et fornøyd smil om munnen. De 60 guttene og jentene har det fantastisk på håndballskole, det har vi ved selvsyn opplevd en times tid.

Et flott tilbud i høstferien!

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken