Fra mandag får du bot hvis du parkerer feil her

Ny inngang: Mandag tas den nye hovedinngangen til Vågan lokalmedisinske senter i bruk. Det betyr at det blir forbudt å parkere på dette området.

Ny inngang: Mandag tas den nye hovedinngangen til Vågan lokalmedisinske senter i bruk. Det betyr at det blir forbudt å parkere på dette området. Foto:

DEL

I Svolvær pågår det en omfattende utbygging av Vågan lokalmedisinske senter. Nå er den nye hovedinngangen klar til bruk.

Vågan kommune melder at den midlertidige inngangen stenges mandag, og den nye og permanente inngangen i Kong Øystens gate tas i bruk.

- Hele området vil fram til sommeren 2020 fortsatt være en byggeplass, med de begrensninger dette medfører både for tilgjengelighet og parkeringsmuligheter, melder kommunen i en pressemelding.

Området utenfor den nye hovedinngangen blir fra mandag av forbeholdt ambulanse, taxi for av- og påstigning, varemottak og én handikap-parkering.

- Her blir det kontroll og bøtelegging av feilparkering, sier prosjektleder Magnar Pedersen i Vågan Eiendom KF.

I mars flyttet fysioterapitjenesten og hverdagsrehabilitering inn i

- Vi beklager de ulemper dette måtte ha for besøkende til sentret, men ser med stor glede fram til den dagen sentret står ferdig, skriver Vågan kommune.

Det lokalmedisinske senteret samler flere helsefunksjoner i Vågan. Totalt består prosjektet av fire byggetrinn.

Artikkeltags