Gå til sidens hovedinnhold

-Været er nydelig og vi gleder oss til en flott påsketur

Artikkelen er over 4 år gammel

Været i Lofoten skjærtorsdag viser seg fra sin beste side. Selv om det enkelte steder blåser en frisk østavind, så går det ikke an å få så mye bedre påskevær i Lofoten.

Les også: Flotte forhold for å gå på ski i Lofoten 

Det er kjørt opp skiløyper både i Svolvær, Kabelvåg. Det samme fra Hagskaret til gammen i Vestvågøy. Det er også gode forhold i Nappskaret i Flakstad.

Mange vil nok benytte dagen til en flott påsketur og allerrede før klokken halv elleve skjærtorsdag var de første på plass på Hagskaret.
- Vi må benytte det flotte været til en tur. Det er flotte løyper innover mot gammen, sier Jan Hermann Høst, Margareth Høst, Birgith Bruun og Hans Christian Bollingmo mens de gjør seg klar til påsketuren.
- Det er utrolig flott her i Lofoten. Alle gangene jeg har vært her har det vært godt vær, smiler Hans Christian som er fra Oslo. De tre andre er fra Leknes.

De planlegger å gå til gammen.
- Det blir en ren kosetur. Vi har Kvikk Lunsj og appelsiner i sekken og skal kose oss med gammen. Blir det for kaldt i vinden flytter vi oss inn, slår Jan Hermann fast før de fire sklir ut i marka.

Det fyltes fort opp på parkerignsplassen med folk som vil benytte dagen til  en tur til gammen, Smørdalskammen eller til hoppbakken.

Les også: Advarer mot usikker is i Lofoten

Kommentarer til denne saken