Havnet i arresten etter å ha blandet seg i politiets arbeid

Av , og
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

I forbindelse med en ordensforstyrrelse i Bodø sentrum natt til søndag blandet en person seg inn i politiets arbeid, melder politiet i Salten.

Saltenpolitiets operasjonsleder Jon Inge Moen forteller at det var i 02-tiden natt til søndag de kom over noe som så ut som et slagsmål i Sjøgata i Bodø, skriver an.no.

- Da vi kom fram viste det seg å være lekeslåssing. Men vi måtte få oversikt over situasjonen. Og mens dette pågikk kom det en mann i 20-årene som blandet seg inn i politiets arbeid.

Mannen fikk pålegg om å forlate sentrum, men hørte ikke etter, ifølge Moen.

Han fikk gjentatte sjanser til å forlate sentrum, men ble til slutt tatt med og satt i arrest og anmeldt, sier Moen.

Politiet har hatt to personer i arrest natt til søndag.

- En mann i 30-årenene ble truffet på i Glasshuset. Det var amper stemning på stedet og han var en av de aktive. Han fikk klar beskjed om å komme seg bort fra sentrum, og han fikk også flere sjanser. Til slutt ble han tatt med inn til oss, og anmeldt, sier Moen.

Harstad

Også politiet i Midtre Hålogaland mått rydde opp i bysentrum. I Harstad var det flere slosskamper i sentrum av byen. Stemningen karakteriseres som ampernalndt mange festdeltakere, opplyser Midtre Hålogaland politidistrikt.

Fest tok helt av

Politiet måtte natt til søndag rykke ut på en privat ungdomsfest på Finnsnes etter at naboer hadde ringt og klaget på manglende nattero.

- Vi har dempet en fest som var til sjenanse for naboene, opplyste politiet tidlig søndag morgen.

Det var omlag 20 unge deltakere på festen, opplyser de videre, skriver nordlys.no.

Artikkeltags