Leteaksjon etter savnet kvinne

Artikkelen er over 5 år gammel

Politiet har satt i gang en leteaksjon etter en dame som er savnet på Melbu.

DEL

Oppdatert: Den savnede kvinnen er funnet omkommet fredag kveld: Funnet omkommet

Politiet har satt i gang en leteaksjon etter en dame i 60-årene som har vært savnet fra sin bopel på Melbu siden fredag morgen.
-Den savnete kvinnen er 66 år gamle Torill Nilssen.  Mannskap fra politi, Røde Kors og Norske Redningshunder er satt inn i søket. Vi starter søket fra hennes bopel der hun sist ble observert, sier operasjonsleder Grethe Birkeland ved Midtre Hålogaland politidistrikt til Lofotposten klokken 13.00 fredag.

Birkeland sier at kvinnen sannsynligvis var tynnkledd.
- Alt tyder på at hun ikke hadde på seg ytterklær. Hun er 1.66 meer høy og har brunt hår. Vi er svært interesert i opplysninger fra publikum, sier operasjonslederen som ber folk kontakte politeit på 02800/77043600.

- Vi leter til vi finner den savnede, og vi holder iallefall på til det blir mørkt i kveld, sier innsatsleder Christopher Ruud i politiet til Bladet Vesterålen fredag ettermiddag.

Ved 20.30 tiden sier operasjonsleder Randi Fredly ved Midtre Hålogaland politidistrikt til Lofotposten at leteaksjonen fortsatt pågår.

  - Det er ingen funn. Vi har søk ute og vurderer tidspunktet for avslutning, sier hun.

I følge Vesterålen Online er Kystvakta satt inn i søket etter kvinnen.

  - Vi har mannskaper som leter i indre havnebasseng, mens kystvakta leter på utsiden av moloen, sier lensmann Per Erik Hagen til Vesterålen Online.

I følge Bladet Vesterålen er søket avsluttet for kvelden.

- Vi er nå i ferd med å avslutte søket for kvelden, sier lensmann i Hadsel, Per Erik Hagen, til avisa ved 21-15 tiden fredag kveld.

Artikkeltags