Politiet i Midtre Hålogaland måtte lørdag kveld og natt til søndag ta seg av både fulle folk, promillekjøring, brann og fyrverkeri.

Lørdag kveld begynte det å brenne i et bolighus i Kvæfjord. Etter en time hadde blålysetatene kontroll på brannen. Det var ingen folk i huset, og det var heller ikke noen fare for at brannen skulle spre seg. Et par timer senere måtte politi og brannvesen ta seg av en gassflaske, som lå i strandkanten på Seines nær Øyjord i Narvik kommune. Flasken var i så dårlig forfatning, at etatene mente den var farlig å nærme seg. Brannvesenet sikret og uskadeliggjorde flasken.

Lørdag kveld tok en fest i Harstad av i form av det ble tent bål og sendt opp fyrverkeri. Politiet skal ha fått mange melder fra innbyggere.

- Dette kan visst ikke sies for ofte: Det er IKKE tillatt å sende opp raketter utenom nyttårsaften, tvitrer politiet.

Det var lørdag kveld og natt til søndag også flere tilfeller av fulle folk, som måtte tas hånd om. Både i Narvik, Harstad og i Stamsund, ble personer satt i fyllearresten.

I Stamsund gjaldt dette en mann i 30-årene. Vedkommende var ifølge politiet til så stor sjenanse, at de tok ham med seg.

I Narvik og Harstad ble henholdsvis en mann i 30-årene og en mann i 50-årene, tatt for promillekjøring.