Vogntog fast i Kåringen

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Et vogntog skal rundt klokken 21.30-21.45 ha fått kjøretøystans på E10 i Kåringen. Politiet er på vei fra Sortland for å sjekke hva som er årsaken. Det skal være mulig å passere vogntoget og veien skal ikke være stengt.

- Vi skal sjekke at vogntoget har utstyret i orden. Vi har ikke bestilt bilberging og trafikken flyter fint forbi, opplyser operasjonsvakta.

Omtrent på samme tid opplyste politiet at det sto et vogntog fast i motgående kjørefelt på Øyjord i Narvik kommune. E6 har vært stengt, da vogntoget sto fast i bakken på Øyjord. Operasjonssentralen opplyser til Lofotposten at vogntoget rundt klokken 22.35 ble dratt opp ved hjelp av en bergningsbil, og at veien nå er åpen.

Klokken 22 melder politiet også om at en bilist har kjørt på en elg i området Vestbygd i Lødingen. Påkjørselen førte ikke til personskader, men elgen er død. Veitrafikksentralen skal være varslet.

Tidligere onsdag var det en rekke andre trafikkhendelser, og politiet advarer sent onsdag kveld om at det fortsatt er glatte veier i distriktet.

Artikkeltags