Torsdag formiddag ble det satt i gang en leteaksjon etter bekymringsmelding fra bekjente.

Aksjonen har foreløpig ikke ført til funn av savnede. På bakgrunn av dette har politiet i samråd med pårørende valgt å gå ut med navn og bilde.

- I samråd med pårørende går politiet ut med bilde av savnede Lani Marlen Rubach Ravn (38 år), i håp om at noen har gjort observasjon av henne i tidsrommet fra 31. januar og frem til nå. Hun ble sist sett tirsdag 1. februar cirka klokken 08.00, forteller operasjonsleder i Nordland politidistrikt, Kenneth Magnussen.

Ravn er 1,74 m høy, slank og skal nå ha lyst hår. Hun skal formentlig være kledd i en grønn fôret felleskjøpsdress med en rød boblejakke utenpå, røde fjellstøvler og en grå og blå lue med dusk, opplyser politiet.

- Politiet ønsker tips fra publikum om observasjoner som kan være av interesse. Videre anmoder politiet om beboere i nærområdet kan sjekke sine naust, rorbuer, båter og lignende for å se om noen kan ha hatt tilhold der. Hvis noen har kameraovervåkning i området er det ønskelig at dette også sjekkes, sier Magnussen og henviser til telefonnummer 02800 for tips fra publikum.