Disse skal styre i Lødingen

Lødingen rådhus sitt inngangsparti. Kommunen har kommunehuset sitt i Lødingen tettsted i utløpet av Tjeldsundet, omtrent 8 mil fra Harstad.

Lødingen rådhus sitt inngangsparti. Kommunen har kommunehuset sitt i Lødingen tettsted i utløpet av Tjeldsundet, omtrent 8 mil fra Harstad. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Til sammen fikk de tre partiene Ap, Venstre og Sv nærmere 70 prosent oppslutning i årets kommunevalg.

- Med tilsammen 12 av 17 representanter i kommunestyret gir dette et godt grunnlag for en bred koalisjon, og en styringsdyktig og handlekraftig «posisjon» i kommende periode. I våre respektive programmer har vi svært mange sammenfallende satsningsområder, og vi ser frem til å kunne realisere disse sammen, skriver Hugo Jacobsen, leder Lødingen Arbeiderparti i en pressemdling, og fortsetter:

På et felles møte mellom de tre partiene mandag 21. september, er vi blitt enige om en samarbeidsplattform, og enige om fordeling av de viktigste posisjoner, disse skal som kjent formelt velges i konstituerende møte i det nye kommunestyret 1. oktober.

Ordfører blir Atle Andersen (Ap), Rachel Martinussen (Ap) blir varaordfører. Medlemmer i formannskapet blir Anne Marie Guttorm Gravem (Sv) og Bjørn Hegstad (V).

- I tillegg vil opposisjonen få én representant i formannskapet, slik at styrkeforholdet her blir fire til en. På denne måten åpner vi opp for en fin blanding av nye krefter, og personer med bred erfaring i vårt fremste politiske organ, heter det videre i pressemeldingen.

Artikkeltags