Se ordførerkandidatene i duell!

  Hva er viktig for deg der du bor? Til høsten skal det avgjøres hvem som skal bestemme i din kommune. Lofotposten sender direktesender når ordførerkandidatene møtes til valgduell!

  DEL

  Lofotposten har invitert to ordførerkandidater i duell, Vågan, Vestvågøy, Flakstad og Moskenes. Vi vil grille partiene på de viktige temaene. Vi legger opp duellene i hver kommune med fastsatte tema. I tillegg kan du bidra med spørsmål du vil at politikerne skal svare på.

  I første omgang har vi invitert ordførerkandidatene i de to største partiene ved forrige kommunevalg til duell. Til høsten kommer vi tilbake med paneldebatter i de to største kommunene, hvor alle partiene med liste får delta. Her vil vi også åpne for publikum.

  Fredag er det valgduell i Flakstad kommune. Journalist Magnar Johansen skal lede debatten mellom Hans Fredrik Sørdal (Ap) og Trond Kroken (Sp).

  Duellen starter klokka 17.00 og går på Click Café Lofoten på Ramberg. Direktesendingen kan du se på våre nettsider.


  HER kan du stille spørsmål til politikerne i Vågan.

  HER kan du stille spørsmål til politikerne i Moskenes.


  Dato for duellene før sommeren:

  Vestvågøy: 11. juni klokka 18.00

  Flakstad: 14. juni klokka 17.00

  Vågan: 18. juni klokka 18.00

  Moskenes 19. juni klokka 18.00


  Først ut i ordduell var Vestvågøy, med Remi Solberg fra Arbeiderpartiet og Bente Anita Solås i Høyre. Det skjedde i samarbeid med Meieriet, på biblioteket tirsdag den 11. juni klokka 18.00.

  Her kan du se valgduellen mellom Trond Kroken (Sp) og Hans Fredrik Sørdal (Ap) i Flakstad:

  Artikkeltags