Posten forsinkes av sykkelritt torsdag og fredag

Når Arctic Race of Norway besøker Lofoten, vil det få konsekvenser for postombæringa.

DEL

Torsdag 15. august vil kunder i Flakstad og Vestvågøy kunne oppleve at posten uteblir. På Leknes, Stamsund, Gravdal og Ballstad vil det bli begrenset leveranse av post. For de som bor på postnummer 8360 Bøstad, 8380 Ramberg, 8382 Napp og 8387 Fredvang vil det kun bli kjørt ut aviser. I Moskenes og i 8384 Sund vil posten bli kjørt ut, men den vil komme på andre tidspunkter enn vanlig ettersom omdelinga vil starte på Sund og gå videre vestover.

- Slik vi har lagt det opp, vil de aller fleste abonnentene av Lofotposten og Lofot-Tidende få avisen torsdag. Vi ber likevel om forståelse om noen ikke skulle motta. De vil i så fall få avisen på fredag, opplyser Erling Andresen, nestleder i Lofoten distribusjon i Posten.

Fredag 16. august er det kunder i Svolvær som kan møte tom postkasse.

- Det er lagt et opplegg som gjør at vi får ut Lofotposten, sier Andresen med et lite forbehold.

- Vi forsøker å få ut all post på Gimsøy, Kleppstad, Gravermark, Henningsvær, Laupstad, Laukvik og i Digermulen. Forhold utover rittet vi ikke kan påvirke, trafikkforhold for eksempel, kan gjøre at posten også uteblir i deler av disse områdene, sier Andresen.

Det vil trolig ikke kunne leveres bedriftspakker i Leknes og Svolvær sentrum.

Håkon Gjertsen AS distribuerer også for Lofotposten og selskapet opplyser at i utgangspunktet tror de utkjøringa torsdag og fredag kveld skal gå smertefritt.

- Men det er klart at om det er mye trafikk og uforutsette hendelser, kan det bli noen forsinkelser, men vi tror dette skal gå greit, sier Håkon Gjertsen til Lofotposten.
Artikkeltags