Paul Scholes, John Arne Riise og Brede Hangeland er blant andre invitert med i sendingene. Mange med hjerte for fotball vil synes det er stas å få møte tidligere fotballstjerner.

Besøket kommer i stand som et samarbeid med Altibox som sammen med TV2 ønsker å markere at kanalen har sendt Premier League-fotball i ti år.

- 10 år med Premier League på TV 2 har gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk. Da passer det perfekt å markere det hele med et spektakulært event fra Lofoten og verdens vakreste fotballbane i Henningsvær, sier sportsredaktør i TV 2 Vegard Jansen Hagen i ei pressemelding.

I løpet av helga skal det også bli spilt en jubileumskamp på Henningsvær stadion og fotballaktiviteter på torget i Svolvær.

- Lidenskapen for engelsk fotball handler om supporterne. Derfor føles det veldig riktig å feire 10-årsjubileet med så mange supportere som mulig. Fra Arctic Race vet vi at nordlendingene er i særklasse når det gjelder å lage liv rundt sportsarrangement og TV-sendinger. Vi satser på at denne herlige galskapen vil danne en magisk ramme rundt Premier League-weekenden i Lofoten i april, sier Hagen.