Thomas Voll, danser og koreograf, er klar med ny forestilling som har fått navnet «You Might Like Me Better if We Sleep Together». Premieren er satt til Lofoten kulturhus i Svolvær den 24. september. Forestillingen handler om grensesetting rundt kropp og seksualitet.

– En forestilling om det å sette grenser for seg selv og egen kropp, og om et samfunn hvor sosiale medier fylles opp mer og mer med nakne og halvnakne kropper. Om kroppspress og det å ikke føle seg bra nok, skriver Voll i en pressemelding.

Han har fått med seg tre andre nordnorske kunstnere i produksjonen, som alle er bosatt i Lofoten. Komponist Tine Surel Lange bosatt i Flakstad, dramaturg Mette Myhr i Vestvågøy og lysdesigner Lucjan Golas i Vågan. Han er selv bosatt i Oslo for tiden, men er opprinnelig fra Øksnes i Vesterålen.

– Det føles veldig naturlig for meg å legge premierer i nord. Selv om jeg ikke bor i landsdelen lenger er det viktig for meg å komme hjem med det jeg skaper, og det bil jeg fortsette med. Jeg er veldig takknemlig for å ha disse fantastiske kunstnerne med meg på laget. Vi håper publikum tar turen til Lofoten kulturhus og støtter nordnorsk dansekunst. Vi lover fengende rytmer, litt nostalgi, masse kjærlighet og en solid dose disko, skriver han.

Prosjektet er støttet av Norsk kulturråd, Norsk kulturfond, Dansearena nord, Nordland fylkeskommune og Lofoten kulturhus.