Refleksbruk sørget for gratis klassetur

JUBEL: Syvendeklassingene ved Buksnes skole jubler etter de vant en gratis busstur

JUBEL: Syvendeklassingene ved Buksnes skole jubler etter de vant en gratis busstur Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

I november begynte Vestvågøy kommune å dele ut refleksvester til samtlige skoleelever i kommunen.

Alle klassene ble oppfordret til å sende inn bilder der de hadde på seg refleksvestene. Alle klassene som sendte inn bilder ble med i trekningen om en premie. Premien var en tur med «charterbuss» til et valgfritt sted i Vestvågøy kommune, og det var Boreal Transport som stiller med denne premien.

Nå er trekningen over.

Etter en korrekt trekning, bivånet av politisk sekretær, kunne ordfører Remi Solberg meddele at det var syvende klasse ved Buksnes skole som ble vinner av refleksvekst-konkurransen i regi av Vestvågøy kommune og Boreal.

Busstur trekkes 061218 - Klikk for stort bilde

Det var 36 klasser med i trekningen, og Vestvågøy kommune takker skolene og elevene for engasjementet de har vist, og masse morsomme bilder.  Kontaktlærer Line Skoglund og elevene i syvende på Buksnes kan nå begynne å planlegge en fritt valgt bussreise innad i kommunen vår. Klassen blir kjørt dit de ønsker, og selvfølgelig hentet igjen. Stor takk til Odd Einar Pedersen i Boreal som tok utfordringa på strak arm og stilte med en skikkelig premie, skriver kommunen i sitt nyhetsbrev.

Les også: Alle skoleelevene i kommunen får refleksvester:- Vi frister også med en premie 

Les også: Fikk gratis refleks: – Det er viktig å ha på refleks, for da kan ingen biler kjøre på oss! 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken