Gå til sidens hovedinnhold

Refunderer litt av deltakeravgiften for VM i skreifiske

Artikkelen er over 1 år gammel

Styret i VM i skreifiske har vedtatt å refundere en tredel av deltakeravgiften for VM i skreifiske 2020.

Konkret går det enstemmige vedtaket i styret hos arrangøren Vågan Båt- og sjøfiskeforening ut på at man refunderer 30 prosent av den totale deltakeravgiften for arrangementet i deltakeråret 2020.

VM måtte avlyses på grunn av koronapandemien siden Norge stengte ned 12. mars, et par uker før arrangementet, men langt etter påmelding og frist for innbetaling av deltakeravgiften.

De påmeldte kan velge mellom det å få 30 prosent refusjon av totalbeløpet, eller å la påmeldingen stå og bli overført for å kunne delta også i 2022, da man tror at VM-arrangementet igjen kan avvikles. VM i skreifiske 2021 er allerede vedtatt avlyst.

Bjørnar Jørgensen i Vågan Båt- og sjøfiskeforening sier til Lofotposten at de som velger å ikke kreve refusjon, men velger overføring av deltakeravgiften fra 2020 til 2022, vil få dette overført for et administrasjonsgebyr på 500 kroner.

Med dette mener styret i Vågan Båt- og sjøfiskeforening at man har funnet ei løsning som gagner alle, siden de som arrangør av VM i skreifiske uforskyldt måtte avlyse arrangementet i mars 2020.

VM i skreifiske avlyses: -Sjanseløst å skulle samle 6.000-7.000 mennesker i Svolvær sentrum

Kommentarer til denne saken