Coop Prix på Reine kåret til årets butikk: – Jeg er målløs

Tor Gunnar Olsen og Malin Bendiksen jobber på Norges beste Coop Prix på Reine.

Tor Gunnar Olsen og Malin Bendiksen jobber på Norges beste Coop Prix på Reine. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå skal det feires med kake på butikken i Moskenes.

DEL

Coop Prix Reine ble årets butikk i kategorien butikker med omsetning under 30 millioner kroner, under årets butikksjefmøte på Gardermoen. Coop Norge skriver i en pressemelding at prisen tildeles den butikken med best nøkkeltall i 2018. Kriteriene butikken vurderes på et blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet.

Butikksjef Cathrine Johnsen forteller at det føles veldig bra, og at de er veldig glade for denne prisen.

– Vi fikk beskjeden om at vi vant i går. Jeg hadde ikke anledning til å være på møtet, og derfor tok min kollega i Stamsund imot prisen. Jeg er litt målløs. Vi har blitt regionvinnere tidligere, og nå nådde vi helt til toppen, sier hun.

Les også: Kan gå på Reinebringen: – Om noen velger å gå, er det på eget ansvar

Resultat av det daglige arbeidet

De har enda ikke fått prisen i hendene, men hun forteller prisen er et resultat av det daglige arbeidet de på butikken gjør som et team.

– Vi er en stabil gjeng på butikken som har vært ansatt her i mange år. Det føles som et bevis på at vi har gjort noe rett. At kundene er fornøyde er veldig hyggelig, det er tross alt de vi er der for, sier hun.

Hun mener det kan være et bevis på at ting går bra i Moskenes.

– Det går bra med fiskerinæringen, og turistnæringen har jobbet og fått til en bra vinterturisme. Dette er et resultat av mye, og det er mange ting som spiller inn, sier hun.

Nå skal de på butikken feire med kake, og det blir feiring med kundene.

– Jeg skal vise de ansatte at de settes pris på, det skal jeg absolutt gjøre, sier hun.

Les også: Maryann (38) er fast ansatt som den første kvinnelige kapteinen i Hurtigruten: - Det er en spennende og utfordrende jobb

Artikkeltags