Gå til sidens hovedinnhold

Reine rorbuer er best i landet i sin klasse

Artikkelen er over 3 år gammel

Reine rorbuer er rangert som det beste alternative overnattingsstedet i Norge.

Det er nettstedet Trivago som har gjort rangeringen av hoteller og overnattingssteder i Norge. Trivago er en prissammenligningsportal som fokuserer spesielt på hotellbransjen.
Hvert år deler de ut prisen Trivago Award.

Samler på anmeldelser

- På samme måte som vi samler hotellpriser fra forskjellige bookingsider, samler vi også gjesteanmeldelser og vurdering for alle hoteller som viser priser på trivago. Anmeldelsene blir deretter tildelt sammenlagte poeng ved hjelp av en internt utviklet algoritme. Den sammenlagte vurderingen blir vist på trivago og gjør det enkelt for reisende å sammenligne fasiliteter og tjenester som tilbys når de søker etter sitt ideelle hotell. For Trivago Awards 2018 i Norge anses hotellene med høyeste poengsum, i hver kategori, som kategorivinnere, opplyser Trivago.

Fem kategorier

Det deles ut priser i fem kategorier: Beste 5 stjerners hotell, beste 4 stjernes hotell, beste 3 stjernes hotell, best verdi for pengene og beste alternative overnattingssted. Og det er i sistnevnte kategori Reine Rorbuer stikker av med seieren.
-I kategorien om alternative overnattingssteder er det de sjarmerende rorbuene ved Reinefjorden som havner på topp. Her kan gjester nyte synet av Lofotfjellene fra de tradisjonelle rorbuene, som alle kommer med tregolv, eget bad, gratis Wi-Fi og kjøkken. Overnattingsstedet har også en egen restaurant, Gammelbua, som byr på deilig sjømat med lokale råvarer, heter det i begrunnelsen.

Glad for utmerkelsen

Det er Classic Norway Hotels som driver Reine Rorbuer.
Ragnar Palsson er salgsdirektør i region nord og han er selvsagt glad for utmerkelsen.
-Det er selvsagt veldig hyggelig at våre gjester mener dette. Det betyr at vi har innfridd de forventningene de hadde til oppholdet på Reine rorbuer. Grunnen til det er at vi har kjempedyktige ansatte som hele tiden har gjesten i fokus. Når gjestene kommer til Reine rorbuer skal du finne rorbua akkurat slik de forventet. Det har de tydeligvis gjort og det har de ansatte æren for, slår han fast.

Les også: Eierne i Molde fornøyd med Reine rorbuer

Palsson er klar på at en slik utmerkelse betyr ganske mye.
– Det er en bekreftelse på at det vi har gjort er riktig. Reine er i rivende utvikling og en slik utmerkelsen betyr nok at flere blir oppmerksomme på oss. En slik utmerkelsen skaper forventninger og nå må vi sørge for at vi holder like høy kvalitet i alle ledd framover og det er jeg sikker på at vi skal klare, sier Palsson.

Kommentarer til denne saken