Tanja og Kjell Normann ved Kabelvåg feriehus & Camping AS like vest av Kabelvåg sentrum har bygget opp en populær campingplass i Mølnosen. Få hundre meter fra E10 og Vestfjorden ligger campingplassen som nå er inne i sin femte sommersesong.

– Vi har ikke aktivt markedsført dette reiselivstilbudet, men det har gjestene våre til gagns gjort i sosiale medier.

Teltplass

– Det vi har gjort er å etablere et skjermet, rolig teltområde med plass til rundt 50 telt helt på grensen mot Kabelvågmarka. Det ligger i bakkant av campingplassen med flott, mykt gress, og der også teltplugger lett kan settes ned.

Les også: Kirkevergen ønsker tips om denne typen camping

Servicehus

– I tillegg har vi satset på et moderne servicehus med muligheter både for dusj, vask og annet renhold. Dette er topp moderne, og det har vi virkelig høstet positive ringvirkninger av. Ros fra gjester, og stjerner tilbake i sosiale medier er beste markedsføringskanal, fordi det når så mange. Folk som søker camping i Lofoten bruker sosiale medier og steder som Google Maps og Trip Advisor for å sjekke gjesters opplevelser og rangering, og det fordrer at man satser på kvalitet og service.

– For elendig omtale i sosiale medier blir man aldri kvitt, det blir liggende der ute på nettet for all ettertid, sier Normann til Lofotposten.

Kjell Normann sier nærheten til sjøen, og kabelvågmarka med turstier, bærmark, innlandsfiske og fjellturer betyr masse.

50 bobilplasser

Han forteller at man har bygget ut tilbudet med fire hytter og et feriehus, og man har grunnmuren ferdig for enda ei hytte på campingområdet.

I tillegg er det nå plass til 50 campingvogner eller bobiler på området i Mølnosen.

Harley Days 2016

Kjell Normann er også en ivrig motorsykkelfan, så neste år når «Harley Days 2016» skal arrangeres i Lofoten, venter Kjell Normann at rundt 5000 motorsykler fra hele Europa kommer.

– Da rydder vi campingen og tilbyr Harley-fans å komme hit for å bo fra 3. til 7. august, sier Kjell Normann.

Les også: Det er lov med telting - men ikke bobil