Gå til sidens hovedinnhold

Renoveringen av bedehuset i full gang: - Vi mangler fortsatt 80.000

Artikkelen er over 2 år gammel

I fjor høst startet menighetsrådet i Buksnes en kronerulling for å få reparert taket på bedehuset på Gravdal. Det kom inn 223.000 og nå er taket på plass. Men fortsatt er ikke prosjektet fullfinansiert.

Bedehuset på Gravdal var høsten 2018 i så dårlig forfatning at det måtte stenges for utleie. Hovedårsaken var et lekk takk. Menighetsrådet opprettet en arbeidsgruppe for å prøve å få penger til å legge nytt tak. Kronerullingen ble startet gjennom Lofotposten.

Nå er taket på plass, men fortsatt er ikke prosjektet fullfinansiert.

– Vi har per i dag samlet inn ca. 223.000 og mangler ennå i overkant av 80.000 for å komme i mål. Vi oppfordrer derfor andre bedrifter og privatpersoner til å bidra slik at vi får samlet inn det som mangler. Arbeidsgruppa til bedehuset planlegger basar og loppemarked på nyåret, i tillegg til andre arrangement så snart bedehuset åpner igjen., skriver Eimund K Nordberg på hjemmesiden til kirka i Vestvågøy.

Nordberg er kontaktperson i arbeidsgruppa og opplyser at bedehuset også har fått flere gaver i form av arbeid eller utstyr til bedehuset.

– Øyvind Østeig AS har gitt en moderne varmepumpe, og Hovdan har gjort elektrikerarbeidet gratis. Lofot Entrepenør, blikkenslager John-Gunnar Juliussen, TEFT og Skiltmaler Gundersen, og Sjøhaug Bygg AS har også bidratt med utstyr eller arbeid. En stor takk går også til alle, både privatpersoner og bedrifter, som har støttet bedehuset med pengegaver, skriver Nordberg.

Nordberg opplyser at de som ønsker å gi en gave til bedehuset kan du bruke bankkontonr.: 4580.14.16288 eller VIPPS #527156

Kommentarer til denne saken