Politiet fant forlatt telt med kostbart utstyr – ønsker tips

Slik ser teltet som politiet fant forlatt på Rørvikstranda i Vågan ut.

Slik ser teltet som politiet fant forlatt på Rørvikstranda i Vågan ut. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiet ønsker tips etter at et telt med innhold er funnet forlatt på Rørvikstranda i Vågan. Teltet skal ha stått på stranden i vel tre uker før det ble hentet av politiet i Svolvær onsdag.

– Vi har ikke mottatt noen tips i saken. Det er ikke så mye annet vi kan gjøre enn å håpe på at noen som har informasjon om hvem som eier teltet eller har sett noe tar kontakt, forteller politistasjonssjef ved Svolvær politistasjon, Ketil Finstad-Steira, og legger til at all informasjon i saken er ønskelig.

– Om noen har observert om det er en mann eller dame, eller om det har oppholdt seg mer enn en person i teltet vil vi gjerne vite det.

Inne i det oransje teltet ble det blant annet funnet en oppblåsbar madrass av merket Exped, klatreutstyr, en bok av den amerikanske forfatteren Tom Wolfe, stormkjøkken, et sammenleggbart solcellepanel, våtservietter og solbriller.

Inne i det oransje teltet ble det blant annet funnet en oppblåsbar madrass av merket Exped, klatreutstyr, en bok av den amerikanske forfatteren Tom Wolfe, stormkjøkken, solcellepanel, våtservietter og solbriller.

Inne i det oransje teltet ble det blant annet funnet en oppblåsbar madrass av merket Exped, klatreutstyr, en bok av den amerikanske forfatteren Tom Wolfe, stormkjøkken, solcellepanel, våtservietter og solbriller. Foto:

– Det er ting som tyder på at teltet og utstyret ikke tilhører en norsk borger. Det er ingen savnede personer i området, foruten nederlandske Arjen Kamphuis som er meldt savnet i Bodø, legger Finstad-Steira til.

Er det vanlig at folk forlater utstyret sitt på denne måten?

– Det hender fra tid til annen, men da er det som regel mindre og billigere utstyr enn dette, forklarer politistasjonssjefen.

Har du observert noen i nærheten av teltet, eller har du andre tips i saken? Ta kontakt med politiet på telefon 02800, eller Finstad-Steira direkte ved Svolvær politistasjon.

Artikkeltags