Gå til sidens hovedinnhold

Ros til Michael som arrangerte julebord

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg vil gjerne både takke og skryte av Michael Isaksen som arrangerte et julebord for alle og enhver i helgen som var. Dette prosjektet hadde han jobbet med lenge.

I begynnelsen var tanken at folk med dårlig økonomi og andre utfordringer i hverdagen skulle få mulighet til å dra på julebord, helt uten kostnader. Men Michael klarte å samle inn så mye penger - både fra privatpersoner og bedrifter - at han kunne utvide prosjektet sitt. Derfor lagde han et flott julebord for alle som ville delta.

Dessverre ble dette dårlig markedsført, så det kom lite gjester på lørdagen. Men da dette ble oppdaget av noen få personer ble jungeltelegrafen satt igang, og på søndag kom det masse folk - inkludert meg!

Jeg er imponert over Michael, for dette prosjektet har krevd mye. Ikke bare har han arrangert dette og lagd enormt mye mat, men det var også satt frem et helt bord med julepynt som gjestene kunne få. Og alt dette har han gjort av sitt gode hjerte!

Tenk, et julebord der alle var velkommen og ingen måtte betale en krone. Dette fortjener både beundring og skryt. Tusen takk, Michael!

Kommentarer til denne saken