Disse ordførerne sitter ikke stille rundt et bord når det er møte!

Lofotrådet på tur til Åndhammaren på Røst med ordførere og rådmenn. Med på turen var også Lofoten friluftsård, Elisabeth Dreyer fra Destination Lofoten og Kjetil Smette fra Thon Hotels.

Lofotrådet på tur til Åndhammaren på Røst med ordførere og rådmenn. Med på turen var også Lofoten friluftsård, Elisabeth Dreyer fra Destination Lofoten og Kjetil Smette fra Thon Hotels. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Lofotrådet har møte på Røst i disse dager og med strålende sommervær omsider på plass var det ingen grunn til å ikke ta i bruk naturen.

- Lofotrådet med ordførere, rådmenn og sekretariat tok lunsjpausen ute under sitt møte på Røst, med ordfører Tor Arne Andreassen som guide til Åndhammaren, forteller Karianne Steen, daglig leder i Lofoten friluftsråd.

Dermed hengte de seg også på en angivelig trend med "Walk-and-talk-møter". Det synes Steen er en god utvikling!

- Harvard Business Review anbefalte nylig gående møter i et av sine ledertips. Ikke bare er dette bra for helsen. Det gjør deg også mer kreativ og bedre i stand til å lytte, mener de. Lofoten friluftsråd var med på turen, og konstaterte at vi har spreke ordførere og rådmenn i Lofoten! Med på turen var også Elisabeth Dreyer fra Destination Lofoten og Kjetil Smette fra Thon Hotels, forteller hun.

Les også: Slik skal det skiltes

Les også: Vil skilte lokalhistorien langs stiene

Artikkeltags