Var i eksklusivt selskap og imponerte på 18 minutter

Entusiastisk: Kriss Rokkan Iversen imponerte alle på Verdensteateret i Tromsø torsdag kveld.

Entusiastisk: Kriss Rokkan Iversen imponerte alle på Verdensteateret i Tromsø torsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Kriss Rokkan Iversen mottok en av de beste tilbakemeldingne målt i applaus i Verdensteateret i Tromsø.

DEL

– Mitt hovedbudskap var å dekke et behov for mer kunnskap og løsninger rundt marinforsøpling, sier Iversen til Lofotposten.

TED

TED ble etablert i 1984 som en konferanse med mål om å samle folk innen bransjene teknologi, underholdning og design. Herfra kommer forkortelsen: Technology, Entertainment, Design. TEDx er en gren innefor TED-systemet, der foredragsholdere holder innlegg på max 18 minutter. Disse blir filmet og videre lastet opp på nettet.

SALT

Sammen med Kjersti Busch etablerete Iversen SALT i 2010. SALT er en uavhengig kompetansebedrift med kunnskap om og for kysten. De leverer tjenester innenfor forskning, rådgivning og formidling knyttet til havet. Dette er tydelig noe Iversen brenner for.

–Med foredraget vil jeg oppfordre alle til å bruke sin forbrukermakt til å ikke pakke alt inn i plast. Selv får jeg helt vondt i magen hver gang jeg ser at plastavfallet er fullt.

Engasjert: Publikum likte foredragene.

Engasjert: Publikum likte foredragene. Foto:

Store navn

Med sitt TEDx-bidrag føyer Iversen seg med sitt bidrag inn i en ekslusiv klubb med prominente foredragsholdere. Navn som Bill Gates, Bono, og J.K Rowling har alle bidratt med sine 18 minutter tidligere.

Positiv respons

Iversen hadde en postiv erfaring ved å delta på TED-konferansen.

– Jeg var selvfølgelig nervøs. Foredraget ble holdt på engelsk foran mange mennesker. Men stemningen var flott og arrangørene tok godt vare på oss, sier Iversen, som håper på å få gjøre det igjen.

Artikkeltags