Vegarbeid gir ventetid

Sørdalstunnelen: Ved inngangen til Lofast er Sørdalstunnelen. Der er det vedlikeholdsarbeid. Foto: Åshild Marita Håvelsrud

Sørdalstunnelen: Ved inngangen til Lofast er Sørdalstunnelen. Der er det vedlikeholdsarbeid. Foto: Åshild Marita Håvelsrud

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det er flere strekninger der man må beregne ventetid i og inn mot Lofoten.

DEL

På Statens vegvesen ligger flere meldinger som gjelder Lofoten. Disse er:

Sørdalstunnelen: Manuell dirigering og nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen. Dette er på grunn av vedlikeholdsarbeid. Beskjeden gjelder til 15. mars.

Ingelsfjord: Manuell dirigering og nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen på grunn av vegarbeid fra mandag til lørdag fra 0800–1900. Gjelder fram til 29. februar klokken 1900.

Nappstraumtunnelen: Det er manuell dirigering og nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen på grunn av vedlikeholdsarbeid. Gjelder til 15. mars.

Breisundet bru, Moskenes: Stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid alle dager fra 21.00-0430. Utrykningskjøretøy kan passere og trafikken slippes forbi hver hele time. Arbeidet ventes avsluttet 28. februar.

Storvalen bru: Kan bli stengt i perioder på inntil en time og nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen på grunn av vedlikeholdsarbeid. Gjelder alle dager fra 2100–0430. Skal være ferdig 28. februar klokken 04.30.

Artikkeltags