Senkvelds Stian og Helene med familier vil gjerne på lofotferie hos deg

Familier i hele Norge utfordres nå av TV 2 til å ønske de to Senkveld-programlederne og deres familier hjem til seg i ferien. Men Senkvelds redaktør, Tellef Dahll, røper at Lofoten er langt oppe på ønskelista.

DEL

Han vil gjerne ha henvendelser fra Lofotpostens lesere, som kjenner på at dette kunne vært spennende. Sammen med kollegene i produksjonsapparatet rundt Senkveld, leter han etter familier som vil slippe de to programlederne, deres partnere, deres barn og et kamerateam inn i hjemmet sitt.

-Seerne bestemmer

-La meg si det slik: hjerterom, gode historier og morsomme aktiviteter trumfer store hus. Det er like interessant at det er lite plass, som at det er god plass. Vi vil at seerne våre skal være med å bestemme over ferien til familiene Olafsen og Blipp. Dette er jo en spesiell sommer for alle i Norge, og det vil Senkveld være en del av, sier Dahll til Lofotposten.

Serien med de ferierende programlederne vil være som en føljetong i Senkveld, og innspillingene starter allerede i siste halvdel av august. TV 2 har derfor bare tida og veien, før de må beslutte og gi seg avgårde med folk og kameraer.

Senkveld-redaktøren forteller om en omfattende produksjon, med mye organisering og logistikk når de to familiene og produksjonsteamet skal forflytte seg rundt i Norge. TV 2 sikter seg inn mot at flere landsdeler skal få besøk, og det at de ser litt ekstra i retning av vår region forklarer Dahll med den generelle interessen for Lofoten.

TV 2 gikk torsdag denne uka ut med en etterlysning etter familier i hele Norge, og den kan du se her.

Må være lokale

Programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp, med sine partnere og barn på henholdsvis tre måneder og to år, skal bo hos en familie. Alle under ett tak, noe som betyr seks sommergjester for de som åpner huset sitt.

Under oppholdet, som vil strekke seg over to dager og ei natt, skal Blipp og Olafsen ta del i dagliglivet, og gjerne hjelpe til med gjøremål som er typiske for den plassen de er på. Foregår det et arrangement lokalt, som er viktig for lokalsamfunnet, er det et ekstra pluss.

TV 2 ønsker seg gjestfrie familier som er aktive, kjenner lokalsamfunnet og ikke minst selv er er en del av lokalsamfunnet.

-Vi ønsker rett og slett å legge ferien til de to familiene i seernes hender, sier pressekontakt for TV 2, Tara Nilsen.

De er derfor åpne for at det meste av forslag, idéer og aktiviteter, så lenge det som foregår er positivt og inkluderende, samt at de som tar imot besøket er villig til å by på seg selv.


Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags