Du verden de skifter navn til Din plass

Skifter eiere: Alf Mangor Johannessen (t.h.) har solgt 80 av aksjene i Du verden til Vegard Sandnes og Ørjan Strand. Stedet skifter nå navn til Din plass og det vil bli mer fokus på nattelivet.

Skifter eiere: Alf Mangor Johannessen (t.h.) har solgt 80 av aksjene i Du verden til Vegard Sandnes og Ørjan Strand. Stedet skifter nå navn til Din plass og det vil bli mer fokus på nattelivet. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Du verden i Bodø skifter navn og eiere - satser på nytt konsept

DEL

Det nye navnet blir Din plass. Nå skal natta tas tilbake.

Alf Mangor Johannessen har eid 100 prosent av Du verden i Sjøgata i Bodø. Nå har han solgt 80 prosent av aksjene til Vegard Sandnes og Ørjan Strand.

– Nå er ringen sluttet. Vi startet våre karrierer i utelivsbransjen nettopp her i 2008. Da var det kolossalt mye folk her. Køen gikk rundt kvartalet, sier Strand.

Sammen med Sandnes begynner han å bli en betydelig aktør i utelivsbransjen. De eier og driver nå til sammen fem utesteder.

Utfordringen med siste skudd på stammen blir å øke omsetningen på kveldstid.

Mer trøkk på kveld

– Det er ingen hemmelighet at vi skal satse mer på kveld og natt. Det blir fortsatt lunsjservering og vi skal fortsette med sushi, men vi skal ha fokus på å få mer trøkk utover kvelden. Vi har ikke alle planene klare, men det vil bli konserter og mer liv på kveldstid, sier Sandnes.

– Og så skifter vi navn til Din plass. Alle skal føle seg velkomne her, men kjernegruppen er nok dem mellom 25 og 35 år, sier Strand.

Alf Mangor Johannessen har var med å starte Min plass helt tilbake i 1999. Siden har det vært ulike konsepter i lokalene. Du verden ble aldri noen knallsuksess.

Hemmelig beløp

– Det er ingen dramatikk i dette. Man har opp- og nedturer og stedet gikk greit. Jeg var likevel ute etter noen som kunne drive stedet med høyere omsetning på kveldstid. Ørjan og Vegard er både seriøse og flinke. Jeg tror de skal få det til, sier Johannessen.

Som beholder 20 prosent av aksjenene i selskapet.

– Går det bra så vil det dryppe på meg også, smiler han.

Ingen av partene vil ut med prisen for aksjesalget, men det er snakk om millionbeløp.

– Jeg vil heller ikke si hvor mye vi må omsette for. Lokalene er nettopp pusset opp for millionbeløp så foreløpig gjør vi ikke mye der, sier Sandnes.

Johannessen vil nå ta Du verden konseptet til andre lokaler i Bodø.

Artikkeltags