Jan-Levi trer av som styreleder

Stian Haugnes takket av Jan-Levi Brinchmann med blomster og gavekort.

Stian Haugnes takket av Jan-Levi Brinchmann med blomster og gavekort. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Under onsdagens årsmøte i Svolvær idrettslag ble det klart at Jan-Levi Brinchmann gir seg som styreleder i klubben.

DEL

– Jan-Levi Brinchmann ble behørig takket av etter til sammen ni år i forskjellige styreverv i klubben, de siste årene som leder av hovedstyret. Svolvær Idrettslag takker for god innsats og stort engasjement over mange år, og er glad for at han fortsatt vil bruke tid på klubben – nå i en annen rolle, skriver Svolvær idrettslag på sin Facebook-side.

Brinchmann sier til Lofotposten at han mener det er lurt å gi seg mens man fremdeles trives med oppgavene.

– Man må kjenne på det og overlate ansvaret til noen andre når det begynner å bli på tide. Det er hyggelig å se tilbake på årene som har gått. Det har skjedd mye. Vi starten Våganbølgen i 2010, som kommer til å bli arrangert for tiende gang i år. Det er fint å se at arrangementet lever videre. Det har skjedd mye artig på reisen, og det har vært en berikelse. Det tar jeg med meg videre, sier Brinchmann.

Det er foreløpig ikke klart hvem som overtar rollen som styreleder i hovedlaget. Det vil bli gjennomført ekstraordinær generalforsamling i idrettslaget i mai.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags