Stor tropp fra SIL til Umeå: – Alle guttene har lyst til å vinne hver kamp

Mer jubel?: To Svolvær-lag kjemper om edelt metall i Umeå i helga, slik SILs G15 gjorde i 2015 da de vant hele turneringen.

Mer jubel?: To Svolvær-lag kjemper om edelt metall i Umeå i helga, slik SILs G15 gjorde i 2015 da de vant hele turneringen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

To lag fra Svolvær IL skal til Umeå for å måle krefter med söta bror.

DEL

– Vi forventer en kanontur, sier leder i SIL fotball, Stian Haugnes, på tur til Umeå og fotballturneringen Umeå Fotbollsfestival. Turneringen varer fra torsdag til søndag.

– Det blir mye sosialt og et bra sportslig opplegg, fortsetter han.

Les også: Reiser hjem fra Sverige med edelt metall

Les også: - Vi er jo noen ekte lasarona! Kanskje hvis Vågan stiller med 20 lag til neste år at de klarer å raise the bar!

SIL stiller med to lag, ett i gutter 15-klassen og ett i gutter 16-klassen. Totalt er det 30 spillere med på turen. Selv om det sosiale er i fokus, er det en offensiv spillergruppe som drar på tur.

– Alle guttene har lyst til å vinne alle kampene, sånn er det bare. Vi skal gjøre det beste vi kan, så får vi se hvordan det går, sier Haugnes. SIL har for øvrig tradisjon for å gjøre det godt i Umeå Fotbollsfestival og har tidligere gått helt til topps.

Tilbakeblikk: Svolvær til topps i Umeå!

NB: Ifølge arrangørenes hjemmeside er SIL det eneste laget fra Lofoten som deltar på årets utgave av Umeå Fotbollsfestival.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags