Siste møte som Flakstad-rådmann

SISTE MØTE: Erling Sandnes deltok på siste møte som rådmann i Flakstad, og fikk blomster fra ordfører Trond Kroken. Skjermdump

SISTE MØTE: Erling Sandnes deltok på siste møte som rådmann i Flakstad, og fikk blomster fra ordfører Trond Kroken. Skjermdump

DEL

Tirsdag deltok Flakstad-rådmann Erling Sandnes i sitt siste kommunestyremøte etter syv år som rådmann. Sandnes slutter 1. oktober for å bli rådmann i Værøy kommune.

- Erling har markert seg i og utenfor kommunen. Han har ledet kommunen i prosessen med å få Flakstad ut av Fylkesmannens Robek-register. Han har bidratt til et godt samarbeidsklima i Lofoten gjennom rådmannsutvalget. At han slutter er bra for Værøy, og et tap for Flakstad, sa ordfører Trond Kroken før han overrakte blomster.

Den økonomiske snuoperasjonen førte til at Flakstad kommune fikk pris fra Fylkesmannen i Nordland for beste kommune i 2016. Sandnes minnet kommunestyret om at det er viktig å være klar over at politikere og administrasjon har ulike roller.

– Å være bevisst på rollene er viktig. Jeg tilbringer mesteparten av arbeidstiden blant de ansatte. Kommunen har flotte ansatte som er solidariske med kommunen. Ta godt var på dem, oppfordret Sandnes.

Senere i møtet blir assisterende rådmann Knut Erik Dahlmo konstituert som rådmann inntil ny er på plass.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken