Gå til sidens hovedinnhold

Sjokoladerommet med søt bønn om å få hjertet sitt tilbake

Artikkelen er over 2 år gammel

- En filleting, men ugreit likevel, innleder Janett Haug Larsen.

Et dekorativt hjerte har pyntet opp ytterdøra hos Sjokoladerommet på Gravdal i et halvt år. En dag da hun kom på jobb denne uka, oppdaget Janett Haug Larsen at det var borte.

- Jeg tenkte først at det hadde blåst bort, så jeg gikk noen runder i området. Men hvor langt kan det ha fløyet?, undrer Larsen.

Hun har fått mange komplimenter for hjertet som hun har skaffet fra et annet sted i landet og som få har maken til her, og hun håper å få det tilbake. Derfor bestemte hun seg for å skrive om det på Facebook.

"En filleting, men ugreit likevel. På Sjokoladerommet har jeg fått så mange fine komplimenter for det utrolig dekorative hjertet som har dekt nesten hele inngangsdøra. Jeg har nikket hver gang og sagt meg enig, det pynta veldig opp! Så fint var det at noen rett og slett har lånt det av meg! Låner det mer enn gjerne bort til noen som trenger det akkurat nå, men blir veldig glad om jeg får det tilbake etterhvert", skriver hun og legger til:

"Lettere å glede seg over noe fint når det er framskaffet på ærlig vis" - litt som Harepus sin filosofi om de stjålne pepperkakene i Hakkebakkeskogen.

- Det kan hende hjertet har blåst bort, og hvis noen finner det, blir vi kjempeglade for å få det tilbake, sier Haug Larsen.

Kommentarer til denne saken