Landet trygt på bagjumpen

  Av
  Artikkelen er over 2 år gammel

  Stamsund Idrettslags Alpin og Snowboardgruppe rigget opp Bagjump i alpinbakken i Stamsund lørdag, og det falt i smak hos unge alpinister.

  DEL

  - Supert tiltak, så stor takk til dugnadsgjengen som fikser dette, sier William Nicolaisen med et bredt smil.

  Sammen med flere av bakkens besøkende på lørdag, fikk han muligheten til å øve inn nye triks uten fare for å skade seg i landingen. Det sørget den 12x6 meter store bagjumpmadrassen fylt med luft for.

  - Det er kjempeflott å øve inn nye triks og lande mykt om det går galt, og jeg kommer til å være her å øve resten av dagen, fastslår syttenåringen William.

  - Kjempeartig

  Søskenparet Mathea og Marius Mikkelsen stortrivdes med å lande trygt på ”Bagjumpen”.

  - Det er kjempeartig, smilte Mathea, mens Marius fortalte at han skulle forsøke seg på ”backflip” nå som han kunne lande trygt selv om ikke trikset satt.

  Storfornøyd

  Nyfiken på den store luftputen var også ordfører Remi Solberg, som var i alpinbakken sammen med datteren Synne.

  - Helt fantastisk at dugnadsgjengen har fått bakken åpnet, og ut fra alle de brede smilene jeg ser her, så er det mange som syns det samme som meg, fastslår Remi, før Lofotpostens utsendte lurer på om han skal teste spretthoppet.

  Full av latter svarer Remi at han har tatt de hoppene han skal på alpinski, før han snur seg mot datteren Synne, og lurer på om hun har lyst til å prøve.

  Og mens Synne suser ned mot hoppet, står pappa Remi og foreviger øyeblikket på film.

  - Det gikk jo kjempefint, smilte Remi, og fikk et like bredt og fornøyd smil tilbake fra Synne.

  Artikkeltags