Bjørner ble årets instruktør

HEDER:  Bjørner Fredriksen fikk utmerkelsen årets instruktør, bestående av et diplom og et stipend på 5000 kroner overrakt av rektor Hugo Bjørnstad.

HEDER: Bjørner Fredriksen fikk utmerkelsen årets instruktør, bestående av et diplom og et stipend på 5000 kroner overrakt av rektor Hugo Bjørnstad. Foto:

Bjørner Fredriksen ved Aust-Lofoten videregående skole ble kåret til årets instruktør for 2019

DEL

Styret i Flerfaglig Opplæringskontor i Lofoten har for 4. gang kårets årets instruktør blant kontorets instruktører og faglige ledere.

Kriteriene for utdeling av prisen skal være at veileder/ instruktør framstår som en fremragende ambassadør for sitt fag, og en god rollemodell for lærlingen. Det skal dessuten legges vekt på positive egenskaper og god fagkompetanse. Det innebærer evnen til både å vise, forklare og begrunne ulike sider ved fagutøvelsen. Gode evner til å dele kunnskap og skape et godt læringsmiljø for lærlinger.

Bjørner Fredriksen ved Aust-Lofoten videregående skole ble kåret til årets instruktør for 2019 med følgende begrunnelse:

– Bjørner er en faglig leder som er svært faglig sterk og som tar seg av lærlingene på en pedagogisk og omsorgsfull måte. Han er alltid forberedt og har meget god innsikt i lærlingens sterke og svake sider og er ikke bare kunnskapsrik i faget, men også når det gjelder psykiske og fysiske forhold som kan påvirke lærlingens evne og mulighet til å gjøre en god jobb og tilegne seg mest mulig lærdom. Han er tålmodig og forståelsesfull samtidig som han stiller krav og forventninger som formidles til lærlingen. Bjørner evner å skape et godt arbeidsmiljø og han bidrar til å få lærlingen til å fungere i en variert og til tider krevende arbeidssituasjon, heter det i en pressemelding.

Utmerkelsen, bestående av et diplom og et stipend på 5000 kroner, ble på en personalsamling på Aust-Lofoten videregående skole fredag 20. desember overrakt vinneren av rektor Hugo Bjørnstad.

Les også: Vegard ble årets lærling

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken