Gå til sidens hovedinnhold

Kaffetorsk nummer 150!

Artikkelen er over 6 år gammel

Onsdag fikk vi melding om kaffetorsk nummer 150 denne sesongen. Svært mange av kaffetorskene blir tatt ved Moholmen.

Det er svært mange stortorsker i Lofothavet og innmeldingene om kaffetorsker får kaffetorsktelefonen 90166355 til å gå varm.
Karl Lorentz Mørch på garnbåten «Grimsøyværing» fra Røst fikk onsdag en kaffetorsk på 31 kilo på Yttersia. Den ble levert til A. Johansen AS på Røst.
 

Erling Rystad på «Thea» fra Kleppstad leverte en kaffetorsk på 30,5 kilo til NWS AS på Kleppstad. Den ble tatt på juksa.
Bjørn Wichtor Jakobsen på linebåten «Bjørnson» fra Napp fikk en kaffetorsk på 30 kilo på Yttersia. Det er deres tredje i år.
Jørgen Kristiansen på juksabåten «Vårbris» fra Eggum fikk en kaffetorsk på 34 kilo på Yttersia og leverte til Steinfjorden Sjømat AS på Eggum.
Skipper Oddvar Arntzen på linebåten «Oddbjørn» fra Ballstad fikk en kaffetorsk på 36 kilo på Stamsund-havet. Den ble levert til Ballstad Fisk AS.
Øyvind Krane Johansen på garnbåten «Aline» fra Laupstad fikk en kaffetorsk på 32 kilo som ble levert til L. Bergs sønner AS i Svolvær.
Edvin Einebærholm på snurrevadbåten «Fiskøy» fra Ballstad fikk en kaffetorsk på 34 kilo ved Moholmen. Den ble levert til Nic. Haug AS.
Skipper Kyrre Larsen på snurrevadbåten «Buksnesfjord» fra Ballstad fikk en kaffetorsk på 31 kilo på tirsdag og en på 32 kilo på onsdag. Begge var tatt ved Moholmen og levert til Nic. Haug AS.
 

Moholmen var også fangststed for kaffetorsken som snurrevadbåten «Sjarken Junior» fikk. Den veide 35 kilo og ble levert til NWS AS på Kleppstad.
Petter Kristiansen på «Olav Vik» fikk en kaffetorsk på 32 kilo ved Moholmen. Den ble tatt på juksa.
Kurt Krane på «Kranegutt» fra Svolvær fikk to kaffetorsker på garn i Austnesfjorden. De veide begge 30,5 kilo og ble levert til L. Bergs sønner AS i Svolvær.
 

Skipper Robin Hansen på snurrevadbåten «Ida Beate» fra Kleppstad fikk onsdag to kaffetorsker ved Moholmen. De veide 35 og 36 kilo og ble levert til NWS AS på Kleppstad.
Kaffetorsk nummer 150 denne sesongen var det Boy og Edgar Angelsen på garnbåten «Boy-Angel» fra Napp som fikk æren av å få. Den veide 31,5 kilo, tatt på Yttersia og levert til Napp Sjømat AS.
Ingvald Olsen på juksabåten «Sulværing» fra Sula fikk en kaffetorsk på 31 kilo som ble tatt ved Røst og levert til AS Glea.
Bengt Ole Henriksen på snurrevadbåten «Skottind» fra Napp fikk en kaffetorsk på 34 kilo ved Moholmen. Den ble levert til Ramberg Fisk AS.
Roar Ark på garnbåten «Rasn» fra Laukvik fikk en kaffetorsk på 34 kilo i Laukvikegga og leverte til L. Bergs sønner AS i Laukvik.
Skipper Øystein Røymo og resten av mannskapet på linebåten «Røstværing» fra Røst fikk onsdag sesongens tredje kaffetorsk. Den veide 30,5 kilo og levert til A. Johansen AS.
 

Da er vi oppe i 155 kaffetorsker denne sesongen. I fjor på samme tid var det kommet 130 stykker. Da endte vi opp med 197, noe som var ny rekord.

Slik melder du inn

Kommentarer til denne saken