Klart for melkesyrefest opp Skrovafjellet

Skrovafjellet opp: William Fjellheim Ulriksen kastet seg over målstreken etter solid innsats opp Skrovafjellet i fjor.Foto: Henning Johnsen

Skrovafjellet opp: William Fjellheim Ulriksen kastet seg over målstreken etter solid innsats opp Skrovafjellet i fjor.Foto: Henning Johnsen

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Lørdag arrangeres Adwice-karusellens mest eksotiske løp når motbakkeløpet «Skrovafjellet OPP» arrangeres for andre år på rad i regi av KS Ski Lofoten.

– Vi har tilpasset arrangementet til Fiskefestivalen i Skrova. Ingrediensene er de samme som i fjor: Et fjell som er lett å undervurdere, sier sportslig leder i KS Ski Lofoten, Jan Eivind Fredly.

Over 70 deltakere er påmeldt løpet, hvor løperne kan velge mellom tre løyper.

Flat løype måler 1300 meter / 35 høydemeter. Mellomløype måler 1200 meter / 214 høydemeter, og den tøffeste utgaven av «Skrovafjellet OPP», lang løype, måler 1400 meter / 250 høydemeter.

– Vi har fått påmelding fra skiløpere fra Vesterålen. Det synes vi er stas. Med intervallstart blir det tøff kamp om pengepremiene, tror Fredly.

I fjor var det Henning Johnsen og Mona Sjåvik som vant henholdsvis herre- og dameklassen. I år som i fjor venter det også 2.5000 kroner i pengepremie til vinnerne.

Les også: Kainappen innleder Lofoten Fiskefestival

Les også: Det blir to halvmaraton i Lofoten etter sommeren

Les også: Den gamle deltakerrekorden ble smadret

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags