Selv om det ble seier for det norske herrelandslaget i fotball mot Nord-Irland i Nations-leagueoppgjøret onsdag kveld, var det ikke mye å juble for for det norske publikummet. Kampens eneste mål ble gjort av Nord-Irlands Stuart Dallas etter en dødballsituasjon i 2. omgang.

Mathias Normann fra Svolvær var også denne gangen i startellveren, men ble byttet ut i 2. omgang til fordel for Fredrik Midtsjø.

Han får honnør for iherdigheten sin, men flere medier har merket seg at Normann - i likhet med resten av laget - ikke klarte å briljere i denne kampen mot Nord-Irland.

Karakter 5

TV2 mener Mathias Normann gjorde seg fortjent til en femmer på sin spillerbørs.

- Nære på scoring fem minutter før pause. Er en av få norske spillere som slår gode pasninger gjennom ledd, og kom også på et par fine løp rundt Norges spisser, skriver TV2. Seernes dom er også en femmer av ti mulige.

Karakter 4

VG har vurdert innsatsen til Mathias Normann til en firer.

- Løpsvillig gjennom hele kampen, men kvaliteten var svakere enn normalt fra Normann. Mistet markeringen defensivt ved enkelte anledninger og klarte aldri å dominere midtbanen offensivt som vi vet han kan. VGs folkebørs hadde en sammenfallende dom og leserne mente også han skulle ha en firer på spillerbørsen.

Karakter 4

Normann høster samme karakter fra Dagbladet.

- Jobbet og løp mye, men ble litt for usynlig i denne kampen. Markerte seg verken med signaturtaklinger eller gjennombruddspasninger, heter det fra Dagbladet.